mars 14, 2009

Ikväll blev det konstaterat:

Sverige mår skit. Vinnaren av mello visar mycket gott tecken på detta. Jodå nu ska svenska folket representeras av en skrikande kvinna i svart fjäderdräkt inför resten av världen.
Och för er som inte vet: " du.. killar måste man snacka med som hundar...annars fattar dom inte!" Citat av fröken H under kvällens gång. Nu ska vi brudar käka glass i mängder. Hade hade!

Mello-night.

Ny mobil på laddning. ( Första sony ericsson för min del, kanske på tiden..) Chrille är på trevligheter med jobbet så Bella är påväg hit & vi ska laga mat & ha det så trevligt sååå. Melodifestvalen ikväll ja, fruktansvärt sjukt hela grejen men fortfarande- tradition är och förblir en tradition. Trevlig kväll på er!

Vårkänslor.

Cyklade iväg till jobbet kl 09.00 imårse och hör häpna- asfalten var framme & jag frös inte ihjäl !? Jag har längtat efter den här dagen i evigheter.

Ja mina vänner, som ni kanske märkt jag har varit mobillös några dagar nu men nu orkar jag faktiskt inte med att vara utfryst från omvärlden längre. Så nu ska jag begemig iväg och köpa en ny,hel och fungerande sådan. Så ikväll är jag kontaktbar igen, jajemeeeeen.