december 30, 2008

Dagen innan.

Nu kan jag andas. Tamefan! Har sprungit runt som en idiot idag. Sminkning på Make up store, så nu har jag massa nytt & fräscht i sminkväskan. Christer tittade på produkterna som om han
vore från en helt annan planet, och mumlande för sig själv.. found..faoudtion.. concel.. VAD ÄR ALLT DETTA? Lika kul varje gång. Sedan råkade jag spinga förbi jobbet där det var total kaos & döden själv knackade på. Jag lyckades övertalas att jobba en timme, och jag styrde mer eller mindre upp kaoset. Efter det sprang jag vidare & köpte det sista som behövdes inför morgondagen. Ni vet, ojobbiga grejer som typ strumpbyxor.. armband osv. Men nog drogs det kort nog, pengarna bara flög & jag bara körde.


Mina tjejer.

Är fruktansvärt taggad inför morgondagen. Äntligen har vi lyckats styra upp det hela och jag känner på mig att det kommer bli galet... som vi sa ; Champangen löser allt! Däremot vettefan om jag är redo för ett nytt år? Livet börjar ju på riktigt 2009. Help. Ska försöka sammanfatta det här året på något smart sätt sedan. Hej så länge!