januari 26, 2009

"Man blir aldrig äldre än 30. Där stannar räkningen"

Vi har just varit på middag hos farfar & farmor med min family. Fruktansvärt god mat, lika mätt efter varje besök. Min farmor är king. Smsar för fulla muggar, köper endast Cholé- & andra märken på sitt smink/ansiktsprodukter som visar god kvalité (Yes mina vänner, kvalité är viktigt). Jag låser mer än gärna in mig på toan under en alldeles för lång tid då vi är där, något jag gjort sedan jag var noll, typ, haha. Att öppna sminkskåpet är som att dyka in i paradiset själv. När jag är 67 år ska jag också ha ett enormt sminkförråd med mängder av märkesgrejer. Ja, förhoppningsvis har man råd med annat än H&Ms pinaler efter 100 år av hårt arbete..

Farfar är inte direkt gammalmodig han heller. Han, Chrille & min pappa sitter mer än gärna & diskuterar elektronik tills resten av världen somnat. Farfar gav mig tex två skivor att installera nya Photoshop med. Great! Men vem har en farfar som sitter & trixar på PS & redigerar film??Jo men visst har jag det!

Dom har varit föräldrar sedan dom var 20 år. Gifta sedan dom var 21 & har fortfarande en kärlek & livsglädje som aldrig tycks blekna...
Jag kan bara inte sluta imponeras av dom!