december 17, 2008

Update, typ.

Packat inför innebandycupen imorgon. Jag lovar, vi kommer vara coolast i världen. Minst! Synd bara att jag inte spelat på 100år och har en kondition som inte ens kan kallas kondis. Äh vi bara kör och så ser vi vart vi hamnar. Jobbar även till 21.00 eftersom CK har "julöppet" eller liknande. Kändes tungt men vad gör man.. Kom & köp! Good night.

Åh. Orkaaaaaaaaaaaaa.

Ett helvete på cykeln och massa hår.

Vädret höll på att döda mig under min cykeltur till och från skolan. Slask, is, vatten, regn, idioter i trafiken, bilister som betedde sig som om de aldrig sett en människa på cykel. Människor likaså. Att det ska vara så jävla svårt att ploga skellefteås få vägar är ju helt otroligt..

På hemvägen stannade jag till för att säga hej till helena som jobbade för fullt. Ett hej blev en kopp kaffe, och det hela slutade med att jag satt bänkad i frisörstolen. Luggen blev klippt och kakan testade olika balfrisyrer på mig. Jag känner mig bortskämd med en så fin frisörvän och agerar mer än gärna hårmodell varje dag. Helst varje morgon, vore ju king. Jag undrar vad hon kommer lyckas övertala mig till nästa gång hon står där med saxen i handen. Idag blev det nästan axellångt hår, eller page...

Nej, då skulle chrille få panik. Det budskapet har han noga framfört och påminner mig varje gång jag nämner jag & helena + en sax. Jag håller med honom, och brukar säga att då är vi överrens. "Jag är och förblir utan page så länge du inte snaggar dig" Eftersom jag aldrig i livet skulle klippa en page(dvs nyktert, stabilt psyke och med hjärnan kvar) och när han mer än gärna snaggar skallen så tycker jag att den är en bra deal.

Märkligt inlägg, men who cares.
Livet är allt bra märkligt ibland.